Προβιοτικά και ποια είναι η σχέση αδυνάτισμα

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η χλωρίδα του εντέρου αποτελούν χρήσιμα, δηλαδή των προβιοτικών βακτηρίων για την υγεία τους φρουρούς, μεταξύ άλλων, επηρεάζει το μεταβολισμό και το ανοσοποιητικό σύστημα. Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι αυτές οι μικροσκοπικοί οργανισμοί σωματικό βάρος, η ικανότητά μας να επηρεάσουμε: αν μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα, ευκολότερη потолстеть, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, να χάσετε βάρος γρήγορα. Με τη σειρά του, μπορεί να συμβάλει στην επιτυχία της δίαιτας, κατάλληλο пребиотические τα βακτήρια που περιέχουν κατανάλωσης.

η αξία των προβιοτικών βακτηρίων

Τα δισεκατομμύρια των μικροοργανισμών της εντερικής χλωρίδας υγείας είναι ένα από τα σημαντικότερα Bastion: διεγείρει την πέψη, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα – να θυμάστε ότι τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος 70 τοις εκατό colon, θα βρίσκεστε στο –, που χαρακτηρίζει διάφορες βιταμίνες και ένζυμα στην παραγωγή. Ωστόσο, χρήσιμα (των προβιοτικών) βακτήρια του εντέρου στο ρυθμιστικό ρόλο του δείκτη μάζας σώματος. Αν η αναλογία είναι σωστή, μικροχλωρίδας,

δηλαδή την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, είναι λιγότερο πιθανό να τρέξει σε επιπλέον κιλά, σε αντίθετη περίπτωση, ωστόσο, είναι πιο εύκολο παχαίνουν. Από αυτό προκύπτει ότι εντέρου, αποκατάσταση της χλωρίδας είναι στην πραγματικότητα μια μορφή της δίαιτας μπορεί να είναι ότι пробиотические τα βακτήρια-τα προβιοτικά που περιέχουν κατανάλωση δεν απαιτείται.

Πείνα και των βακτηρίων, Συσχέτιση διατροφικές συνήθειες και την παρουσία των εντερικών βακτηρίων μεταξύ καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, το πανεπιστήμιο της Αριζόνα και το πανεπιστήμιο του νέο Μεξικό εμπειρογνωμόνων. Έχει αποδειχθεί ότι микрофлора εντερικής συστατικά μικρο-οργανισμούς, όχι μόνο από την άποψη της επίδρασης της πείνας: να είναι σε θέση να επιθυμία ορισμένων για αυτούς είναι σημαντικά συστατικά, όπως τα λίπη και ζάχαρη. Τα προβιοτικά, που καταναλώνουν και αυτά δεν είναι τα επιθυμητά βακτήρια, πόσες φορές μπορεί να είναι πολλές.

 

Όπως τα προβιοτικά μπορούν να βοηθήσουν

Όπως τα προβιοτικά μπορούν να βοηθήσουν; Ελβετικές και καναδοί ερευνητές με  στέλεχος των βακτηρίων του οργάνου ελέγχου της έκθεσης βάρους έχουν μελετηθεί. Μέτρια διατροφή σελίδα είκοσι τέσσερις επτά μέσω , το οποίο περιέχει επίσης τη ΡΩΣΊΑ κάψουλες ή εικονικό φάρμακο δόθηκε πλήρη γυναίκες και άνδρες. Το βρετανικό επίσημο περιοδικό διατροφής δημοσίευσε μια μελέτη, στην οποία αποδεικνύεται ότι η διατροφή κατά τη διάρκεια των προβιοτικών ο χρήστης στην περίπτωση των γυναικών ήταν δύο φορές περισσότερο βάρος και λίπος,

απώλεια βάρους από ό, τι εκείνοι που έλαβαν το εικονικό φάρμακο. Άνδρες, ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό ήταν πολύ λιγότερο εντυπωσιακή. Οι ολλανδοί επιστήμονες κατά την ανάλυση της βιβλιογραφίας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι гассер με СБТ 2055 έτος 53103,

Γαλακτοβακίλλων 53102 και BB12 το γάλα μπορεί να μειώσει την παχυσαρκία, και μπορεί να συμβάλει στην απώλεια βάρους. Μια άλλη μελέτη σε 420 βακτηρίων για τις ιδιότητες απώλεια βάρους. Μπορεί να βοηθήσει πολλούς από γιαούρτι και γιαούρτι, η κατανάλωση αγαθών, η μελέτη του πανεπιστημίου του χάρβαρντ, και συγκεκριμένα η κατανάλωση κεφίρ συνιστάται.

Επίσης, η έρευνα δείχνει ότι οι οργανισμοί που έχουν φυσιολογικό σωματικό βάρος, Δείκτης Μάζας σώματος και η περίμετρος της μέσης, σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να βρεθεί σε , και Κλωστρίδια των βακτηρίων. Έτσι, εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, пребиотик, επιπλέον, για να καταστείλει τη φωνή μας, που περιέχουν αυτά τα βακτήρια. Επιπλέον, ως συνήθως, όσο περισσότερο χρήσιμα είδη των προβιοτικών βακτηρίων της εντερικής χλωρίδας, τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα της παχυσαρκίας και του σακχαρώδη διαβήτη, και μεγαλύτερη απώλεια βάρους επιτυχία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *